Tibnor AS  - Credit Controller

Tibnor Norge har 170 ansatte og omsetter for ca. NOK 1,5 milliarder. Vi er nasjonale, har 8 salgskontorer, sentral lager i Oslo og i tillegg 7 lokale lager. For mer informasjon: www.tibnor.no

Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og leverandørenes potensiale og kompetanse. Sammen gjør vi nordisk industri enda sterkere. I 2015 hadde Tibnor en omsetning på SEK 7,2 milliarder. Tibnor er et heleid datterselskap av SSAB

Credit Controller

Er du dyktig på regnskapsanalyse og kredittvurderinger ? Tibnor AS søker ny Credit Controller.

Credit Controller har en sentral rolle i vår norske forretning og er den som sikrer at vi følger konsernets kredittpolitikk. Våre kundefordringer skal følges opp og skal være innenfor rammen av sunn forretningsdrift.

Hovedarbeidsoppgaver

  • gjennomføring av risikoanalyser og kredittvurderinger
  • sette, godkjenne og overvåke kredittgrenser
  • forberede og presentere kredittsøknader
  • vurdere og estimere avsetninger for tap på fordringer
  • delta i kredittprosjekter  
  • ha oversikt over og aktiv kommunikasjon med kunder for å sikre betalinger
  • følge opp innkreving igjennom purringer, inkasso, konkurs

Stillingen krever et tett samarbeid med vår salgsavdeling, og man har ansvar for kredittmøter med salg samt bistår salgsavdelingene løpende ved behov.

Stillingen som Credit Controller dekker oppgaver for Tibnor AS i Norge, men vil samarbeide nært med det svenske kreditt teamet. Stillingen rapporterer til Credit Manager i Sverige men jobber også tett sammen med økonomisjef i Norge.

Hvem er du?

Du har gjerne Bachelor inne økonomiske fag med 3-5 års erfaring fra relevante arbeidsområder som kan være kredit og risiko.

Du er proaktiv og selvgående, og du ser hele tiden etter smartere metoder å jobbe på.  Du er løsningsorientert og besitter analytisk og finansiell forståelse.  Du evner å ta beslutninger basert på egne vurderinger.

Personlige egenskaper som fleksibel, dynamisk og endringsviling verdsettes. Du vil holde deg faglig oppdatert på eget initiativ samt lytter og lærer av andre.

Du kan anvende Excel som et arbeidsverktøy og har gjerne erfaring med SAP og QlikView.

Du har god skriftlig og muntlig norsk fremstillingsevne samt forstår svensk- muntlig, Engelsk må beherskes.

 

Vi tilbyr en utfordrende og selvstendig stilling i en ledende internasjonal bedrift i vekst, hvor du har gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt miljø med bred kompetanse og gode kollegaer som aldri er langt unna med hjelp og støtte.

Vi har konkurransedyktige betingelser, god pensjon- og forsikringsordning, treningsstøtte og firmahytte og holder til i moderne lokaler i Tevlingveien på Alnabru – lett tilgjengelig med buss og t-bane.

Ønsker du å vite mer om stillingen er du velkommen til å ta kontakt Credit Control Manager, Tobias Vonk på mobil +46 705 156 480 eller HR & Communications Manager Ragnhild Stavlund på mobil 41 67 08 58.

Søknad med CV merkes «Søknad Credit Controller» og sendes til ragnhild.stavlund@tibnor.com innen 23.4.2017.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 23.04.2017
Web: www.tibnor.no

Kontakt: HR & Communications Manager Ragnhild Stavlund
Telefon: 41 67 08 58
E-post: ragnhild.stavlund@tibnor.com

Kontakt 2: Tobias Vonk
Telefon: +46 705 156 480