Hægland & Svanberg AS - Autorisert regnskapsfører - fast eiendom og verdipapirer

Hægland & Svanberg AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vi tilbyr tjenester innen regnskap, eiendomsforvaltning og rådgivning til aksjeselskap (AS).

Hægland & Svanberg bidrar til verdiskapning for sine kunder ved å ha fokus på god kommunikasjon og effektive arbeidsmetoder. Våre ansatte er fleksible og finner derfor løsninger som passer for den enkelte kunde. Selskapet ble stiftet 1. mai 2013 og opplever god vekst.

Hos Hægland & Svanberg møter du effektive, erfarne og engasjerte mennesker!

Autorisert regnskapsfører - fast eiendom og verdipapirer

Vi planlegger for ytterligere vekst og søker en ambisiøs autorisert regnskapsfører. Du motiveres av ny kunnskap og ønsker å være en pådriver for vekst og utvikling på arbeidsplassen.

Aktuelle kandidater har høyere utdanning innen regnskap, revisjon eller forretningsjus, samt bred arbeidserfaring fra regnskapsførsel for fast eiendom og/eller verdipapirer. Stillingen krever regnskapsteknisk kompetanse og faglig tyngde, samt en analytisk og strukturert arbeidsform. Du er trygg i regnskapsførerrollen, trives i samhandling med dyktige fagpersoner og bygger gode relasjoner internt og eksternt. Vi søker deg som tar initiativ, har gjennomføringsevne og et sterkt leveransefokus.

 

Kvalifikasjoner

Aktuelle kandidater er/har:

- autorisert regnskapsfører eller oppfylle de fleste av kravene for å søke om autorisasjon

- minimum en bachelor-grad innen regnskap, revisjon eller forretningsjus

- minimum 5 års arbeidserfaring innen regnskap eller revisjon for fast eiendom / verdipapirer

- erfaring med årsregnskap og ligningspapirer

- kjennskap til god regnskapsføringsskikk

- høyt brukernivå i Excel

- erfaring med Visma Business, PowerOffice og Finale. 

 

 

Stillingen som autorisert regnskapsfører innebærer oppdragsansvar for egne kunder og det er nødvendig med god forståelse for regnskap fra A-Å.

Egenskaper

Vi ser etter en omgjengelig og hyggelig person med lidenskap for regnskap og tilhørende fagområder. Hægland & Svanberg har som mål å skape et ledende fagmiljø innen regnskap og vi strekker oss langt for å være en attraktiv partner for både kunder og ansatte.

 

Vi tilbyr

- tilgang til et hyggelig fagmiljø

- effektive kontorlokaler med sentral beliggenhet

- fagansvar etter nærmere vurdering

For mer informasjon om stillingen kontakt Dag Erik Hægland på telefon 958 68 515 eller send søknad og CV til deh@hasv.no.

Arbeidssted: Oslo

Stillingstype: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Web: www.hasv.no

Kontakt: Dag Erik Hægland
Telefon: 958 68 515